Νέα από τη Χιλιαδού - Δήμου Δωρίδος

.

Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΡΙΜΕΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΧΕΙΜΑΡΑ ΠΡΟΣ ΠΕΡΓΑΝΤΑ !




Για πρώτη φορά στους 8 μήνες της θητείας του Περιφερειακού Συμβουλίου ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και πρώην Νομάρχης Φθιωτιδας Θανάσης Χειμαρας εξαπέλυσε δριμεία κριτική κατά της πλειοψηφίας του Περιφ.Συμβουλιου και προσωπικά κατά του αιρετού Περιφερειάρχη Κλέαρχου Περγαντά.
"Με δική σας ευθύνη παρατηρείται  παραλυσία της λειτουργίας της δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης στην περιφέρεια" είπε χαρακτηριστικά ο κ.Χειμαρας.
Ανέφερε δε αρκετές περιπτώσεις που κατά την άποψη του ο κ. Περγαντάς δεν έδειξε το παραμικρό  ενδιαφέρον και δεν στάθηκε αρωγός στα προβληματα του Στερεοελλαδίτικου Λαού.
Από την πλευρά του ο κ. Περγαντάς συνέστησε  στον κ. Χειμάρα να μην οραματίζεται ιδεατές καταστάσεις αλλα να αναγνωρίζει και τα θετικά της περιφερειακής Αυτοδιοίκησης.
"Κάναμε δυο καταλυτικές παρεμβάσεις  είπε, η πρώτη αφορά στο ΕΣΠΑ. Ενώ η κυβέρνηση έκοψε το ΕΣΠΑ σε όλες τις περιφέρειες με δικές μας ενέργειες και παρεμβάσεις πετύχαμε η Στερεά να μην στερηθεί αυτών των πόρων του ΕΣΠΑ και παράλληλα, τόνισε, καταφέραμε μονον  εμείς να κερδίσουμε ένα ειδικό αναπτυξιακό της τάξης των 150 εκατ. Ευρώ".



ΠΗΓΗ: lamiafm1.gr


-

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου